Aitoja oikoen nyhtöpossupastaa

Tiedät varmasti ne päivät, kun laiskottaa vaan liikaa tai työpäivä on venähtänyt ja lounas ei enää pidä täytenä seitsemän - kahdeksan aikaan illalla. Ruokaa äkkiä naamaan ja mahdollisimman vähällä vaivalla.

Tämä on juuri sellainen "ohje". Ohjeeksi tätä ei aivan voi kutsua. Tämä on enemminkin ruoka-ainekombinaatioehdotus, koska sehän ei ole yhtään sanahirviö. Mutta, here goes.

Pitkäksi venähtäneenä päivänä pastan jaksaa ehkä juuri ja juuri keittää, mutta siihen se jaksaminen ja malttaminen sitten päättyykin. Niinä päivinä rakastan vilkaista, mitä kaupan salaattibaarissa on tarjota. Päivän tarjonnasta syntyi seuraavaa:



Ainesosat:
  • 1 pss makaronia
  • 2 dl ruokakermaa
  • paprikaa
  • Cherry Pepper paprikoja (Sweety Drop Chili toimisi myös mainiosti, mutta sitä ei valitettavasti ole tarjolla paikkakunnallani)
  • 1 pkt Kivikylän Nythöpossua
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl aromisuolaa
  • 1 tl pippurirouhetta
  • 1/4 tl savupaprikajauhetta 
  • 1/2 tl valkosipulirouhetta
Maailman helpoin ohje: Keitä pasta, pilko paprikat pienemmäksi,valuta pasta, kaada pasta takaisin kattilaan ja lisää joukkoon kaikki loput ainekset, anna lämmetä. Lisää halutessasi ruokaan Srirachaa.

Et voilá!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Singaporen kaipuu

Inkivääriä flunssaan (sekä parsakaalia ja naudan minuuttisuikaleita) - eli aasialaistyylinen lihakastike